• boulevard zeezijde 9
  • 2225 BB Katwijk aan zee
  • 071 40 165 63
Tegenover boulevard 34
Terug naar agenda

Zondag 10 uur YOGA met smoothie (laatste les)

29 sep

Beachyoga 

Zondag 29 september kun je tussen 10:00 en 11:00 uurbij Surf en Beach heerlijk ZEN de dag beginnen met uitzicht op de Noordzee. Na afloop krijg je een smoothie. Dit is de laatste les voor de winterstop. Kunt u de yoga niet een winter lang missen? De yoga is op aanvraag te reserveren vanaf 6 personen. Voor meer informatie over de yoga en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons via info@surfenbeach.nl.

Zowel onervaren als ervaren yogi’s kunnen meedoen. Doorgaans wordt de Hatha yoga op het strand gegeven. Mocht het slecht weer zijn dan is de yoga in de privé serre met uitzicht op zee en brandende haardjes. De les gaat dus altijd door. Yogamatjes zijn aanwezig.

Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt ter plekke betalen (pin of contant). De kosten bedragen €9.95 per les, inclusief een smoothie. Je kunt ook gebruik maken van een 5 rittenkaart. Zie hieronder de voordelen van een rittenkaart. 

5 rittenkaart €49.75 inclusief een waardebon ter waarde van 1 ontbijt smoothie of 1 x American pancakes van de ontbijtkaart. Rittenkaart en bon zijn geldig tot 3 maanden na aanschaf.

Vraag informatie aan