• boulevard zeezijde 9
  • 2225 BB Katwijk aan zee
  • 071 40 165 63
Tegenover boulevard 34
Terug naar agenda

Zondag 10 uur ouder-kind YOGA

3 feb

Zondag 3 februari 2019 kun je bij strandpaviljoen Surf en beach ipv de reguliere yoga deelnemen aan “ouder kind yoga” van 10.00 tot 11.00.

In deze yogales ga je samen met je kind bewegen, ontdekken, ontspannen en vooral veel plezier maken.
Deze les is geschikt voor ouders en kinderen van 4 tm 10 jaar. De kosten bedragen Euro 15 per stel en is inclusief limo voor de kids. Er zijn een beperkt aantal plekken, dus bij voorkeur vooraf opgeven per email: info@surfenbeach.nl 

Beachyoga 

Elke zondag kun je tussen 10:00 en 11:00 uur bij Surf en Beach heerlijk ZEN de dag beginnen met uitzicht op de Noordzee. Na afloop krijg je in de wintermaanden een kopje verse thee met keuze uit munt, gember, kaneel of natuurlijk gewone thee.

Zowel onervaren als ervaren yogi’s kunnen meedoen. In de wintermaanden en bij slecht weer is de yoga in de privé serre met uitzicht op zee en een brandend openhaardje. In de zomermaanden is de yoga uiteraard op het strand. De les gaat dus altijd door. Yogamatjes zijn ter plekke aanwezig.

Vooraf aanmelden is niet nodig, je kunt ter plaatse betalen (pin of contant). De kosten bedragen 9.95 per les, inclusief de verse thee. Je kunt ook gebruik maken van een 5 of 10 rittenkaart. Zie hieronder de voordelen van een rittenkaart. 

5 rittenkaart Euro 49.75 inclusief een waardebon ter waarde van 1 ontbijtsmoothie of 1 x American pancakes van de ontbijtkaart. Rittenkaart en bon zijn geldig tot 3 maanden na aanschaf.

 

Vraag informatie aan