• boulevard zeezijde 9
  • 2225 BB Katwijk aan zee
  • 071 40 165 63
Tegenover boulevard 34

Feesten en Partijen

Ons paviljoen is in verschillende ruimtes onder te verdelen zodat wij alle faciliteiten hebben voor het verzorgen van uw personeelsuitje, kraamfeestjes, strandfeest, familiefeest, trouwdag, verjaardag, reünie, kinderfeestje, vergadering van 15 tot 250 personen

Wij hebben verschillende bbq-arrangementen, buffetten, diverse hapjes en drankarrangementen, maar ook kunnen wij een op maat gemaakt diner of middag/avond samenstellen.

Eventueel met een live muziek, een dj, workshops of spellen zoals “ik hou van Holland”, CSI moordspel of Expeditie Robinson. Surfschool Katwijk kan het sportieve gedeelte zoals surfen, suppen, raften, longboarden, moutainbiken verzorgen.

 In ons ruime binnenpaviljoen met centrale verwarming hebben wij lekkere banken met vuurtjes, maar deze ruimte is ook om te bouwen en aan te passen naar uw wensen.

Verder is er een serre met verwarming waar u een feestje kunt vieren met een schitterend uitzicht op de zonsondergang en een serre met lekkere loungebanken.

Natuurlijk hebben wij ook mooie terrassen, maar wat als het regent? Daarom bespreken wij altijd uitgebreid de optie mooi en slecht weer zodat het feestje altijd door kan gaan.

 Ook de kleintjes moeten zich niet gaan vervelen. Buiten hebben we een klimrek met o.a. schommel en glijbaan en binnen hebben wij verschillende manden met speelgoed zodat de kleintjes zich ook vermaken. Ook het organiseren van een activiteit zoals een springkussen of een suikerspinwagen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

 Wij hopen dat de informatie je verder helpt met het organiseren van iets overgetelijks.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken dan kun je altijd contact opnemen met Sandra (0622809724) of Stefan (0642722760) of mailen naar info@surfenbeach.nl

 

Voorwaarden

Na overleg ontvangt u van ons eerst een offerte. Na goedkeurig en eventueel wijzigingen ontvangt u van ons een bevestiging. Om uw reservering definitief te maken dient u binnen 1 week na ontvangst van de bevestiging een aanbetaling over te maken van 25% van het totaalbedrag met een minimum van Euro 200,00

T.n.v. Strandpaviljoen “Surf en Beach” Katwijk
Rabobank Katwijk: IBAN NL20 RABO 0144 0472 17

Deze aanbetaling wordt verrekend met de eindfactuur

Bij annulering wordt de aanbetaling gerekend als reserveringskosten

U dient minimaal 1 week van te voren het aantal personen door te geven

Onze sluitingstijd is 00.00 uur. Sluitingstijd met ontheffing is 01.00 uur
Onze prijzen zijn inclusief zaalhuur, personeelskosten en BTW

Vraag informatie aan