tafel reserveren
  • boulevard zeezijde 9
  • 2225 BB Katwijk aan zee
  • 071 40 165 63
Tegenover boulevard 34 tafel reserveren

Feesten en Partijen

Ons nieuwe paviljoen beschikt over een aparte ruimte met eigen bar, terras en garderobe waar u uw personeelsuitje, kraamfeestjes, strandfeest, familiefeest, trouwdag, verjaardag, reünie, kinderfeestje, vergadering van 15 tot 250 personen kunt organiseren. 

Wij hebben verschillende bbq-arrangementen, buffetten, diverse hapjes en drankarrangementen, maar ook kunnen wij een op maat gemaakt diner of middag/avond samenstellen. Eventueel met een live muziek, een dj, workshops of spellen zoals “ik hou van Holland”, CSI moordspel of Expeditie Robinson. Surfschool Katwijk kan het sportieve gedeelte zoals surfen, suppen, raften, longboarden, mountainbiken verzorgen of bekijk de activiteiten van Flitz Events.

Natuurlijk hebben wij ook mooie terrassen, maar wat als het regent? Daarom bespreken wij altijd uitgebreid de optie mooi en slecht weer zodat het feestje altijd door kan gaan.

Wij helpen je graag met het organiseren en aankleden. Wij werken samen met diverse bedrijven die nog nét dat stukje extra aan je feest geven. Voorbeelden hiervan zijn Toeters en Bellen en Happy Happy Foto. Op muzikaal gebied is de DJ company en de leukste DJ uit Leiden een echte aanrader! De speciale tarieven vind je in de link onder de naam. 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken dan kun je altijd contact opnemen via 071 40 165 63 of mailen naar sales@surfenbeach.nl

 

Voorwaarden
Na overleg ontvangt u van ons eerst een offerte. Na goedkeuring en eventueel wijzigingen ontvangt u van ons een bevestiging. Om uw reservering definitief te maken dient u binnen 1 week na ontvangst van de bevestiging een aanbetaling over te maken van 25% van het totaalbedrag met een minimum van €200,00.

T.n.v. Strandpaviljoen “Surf en Beach” Katwijk
Rabobank Katwijk: IBAN NL20 RABO 0144 0472 17

Deze aanbetaling wordt verrekend met de eindfactuur.

Bij annulering wordt de aanbetaling gerekend als de reserveringskosten.

U dient minimaal 1 week van te voren het aantal personen door te geven.

Onze sluitingstijd is 00.00 uur. Sluitingstijd met ontheffing is 01.00 uur
Onze prijzen zijn inclusief personeelskosten en BTW.

Vraag informatie aan