tafel reserveren
  • boulevard zeezijde 9
  • 2225 BB Katwijk aan zee
  • 071 40 165 63
Tegenover boulevard 34 tafel reserveren

Feesten en Partijen

Bij Surf en Beach bent u ook voor feesten en partijen aan het juiste adres. Een vergadering met aansluitend een feest, een bedrijfspresentatie, een zakelijke borrel of een personeelsfeest. Maar u kunt ook uw verjaardag of bruiloft groots bij ons vieren, alles is mogelijk. Wij adviseren u om samen tot een geweldige dag en/of avond te komen. 

Wat onze locatie uniek maakt? Een eigen ruimte, welke beschikt over een privé terras, een bar en een eigen ingang. De terrassen zijn voorzien van loungebanken, haardjes en een prachtig uitzicht. Beide ruimtes zijn voorzien van veel natuurlijk lichtinval door het vele glas dat is gebruikt. De ruimtes kunnen naar wens worden ingericht.
Serre Deze ruimte is te huren vanaf 30 tot 200 personen
Hoofdpaviljoen Deze ruimte is te huren vanaf 200 tot 300 personen

Natuurlijk hebben wij mooie terrassen, maar wat als het regent? Daarom bespreken wij altijd uitgebreid de optie mooi en slecht weer, zodat jouw feestje altijd door kan gaan. 

Daarnaast bieden verschillende arrangementen aan, hierbij kunt u denken aan: bbq, buffetten, diverse hapjes en drankarrangementen, maar ook kunnen wij een op maat gemaakt diner of middag/avond samenstellen. 

Bekijk hier onze brochure of download de PDF!

Aanvragen van een offerte klik op deze link

Voorwaarden

Na overleg ontvangt u van ons eerst een offerte. Na goedkeuring en eventueel wijzigingen ontvangt u van ons een bevestiging met alle voorwaarden.
Om uw reservering definitief te maken dient u binnen 1 week na ontvangst van de bevestiging een aanbetaling over te maken van 25% van het totaalbedrag met een minimum van €200,00. U ontvangt hiervan een aanbetalingsfactuur.

T.n.v. Strandpaviljoen “Surf en Beach” Katwijk
Rabobank Katwijk: IBAN NL20 RABO 0144 0472 17

Deze aanbetaling wordt verrekend met de eindfactuur.
Bij annulering wordt de aanbetaling gerekend als de reserveringskosten.

U dient minimaal 10 dagen van te voren het aantal personen door te geven.

Onze sluitingstijd is 00.00 uur. Sluitingstijd met ontheffing is 01.00 uur
Onze prijzen zijn inclusief personeelskosten en BTW.

Vraag informatie aan