• boulevard zeezijde 9
  • 2225 BB Katwijk aan zee
  • 071 40 165 63
Tegenover boulevard 34

Groepsactiviteiten

Buiten het organiseren van een bbq, diner of buffet kunnen wij er ook een leuke activiteit aan koppelen. Er zijn vele mogelijkheden.

Wij werken samen met Surfschool Katwijk. Naast alle soorten watersport activiteiten organiseren zij o.a. mountainbiken, beach challenge en puzzeltochten door (oud) Katwijk. Kijk op de website http://activiteitenaanzee.nl voor informatie.

Wij werken tevens samen met Windshift. Hieronder een greep uit ons aanbod:

Expeditie Robinson is ons meest succesvolle programma van de afgelopen jaren. Het beken- de robinson thema hebben we aangepast naar drie versies speciaal geschikt voor het strand. Expeditie Robinson, Stammenstrijd en Expeditie Robinson XL. 

Met onze speciale en unieke Game App sta je continu in contact met de spelleiding. Je ziet hier alle waypoints waar je opdrachten en vragen kunt beantwoorden. Onderweg krijg je foto en video opdrachten, fysieke challenges, tijdgebonden vragen, ‘ rst come rst get’ waypoints en challenges tegen andere teams. 

Als je zelf een leuk en origineel programma wilt samenstellen dan zit je bij de strandcombi goed. Het is een combinatie van activiteiten die de meeste mensen nog nooit eerder hebben ge- daan. Dat zorgt ervoor dat iedereen gelijke kansen heeft. Bovendien is het altijd een origineel programma. 

Kijk op de website www.windshift.nl voor uitgebreide informatie en prijzen.

 
 

 

Vraag informatie aan