tafel reserveren
  • boulevard zeezijde 9
  • 2225 BB Katwijk aan zee
  • 071 40 165 63
Tegenover boulevard 34 tafel reserveren

High Tea/Wine/Beer

Bij Surf en Beach kunt u ook terecht voor een high tea, high wine of high beer. 

Onze high tea bestaat uit verschillende zoete en hartige lekkernijen. En natuurlijk is er keuze uit verschillende smaakjes verse thee. Mocht u toch meer van koffie houden dan is dit ook mogelijk. Voor de bestelde kopjes koffie berekenen wij een kleine toeslag per koffie afhankelijk van de koffie keuze. De high tea kost € 21,50 per persoon gedurende 2 uur. 

Voor kinderen tot 12 jaar hebben wij een "high limo" voor euro 12,95 o.a. bestaande uit een broodje knakworst, mini panini ham/kaas, diverse zoete kinder lekkernijen en onbeperkt limo. Verder is er een buitenspeeltuin om te spelen. 

high tea

Onze high wine en high beer kost € 26,75 per persoon en is inclusief 3 wijntjes of biertjes van onze kaart. Verder worden bij de high wine/beer diverse tapas van vlees, vis, kaas en vega geserveerd afhankelijk van het seizoen.  

Onze high tea, high wine en high beer is vanaf 2 personen te reserveren. Ook voor groepen vanaf 30 personen is een high tea, wine of beer mogelijk. Deze zal dan plaatsvinden in onze aparte serre in buffetvorm gedurende minimaal 3 uur. Prijzen zijn op aanvraag.

Reserveren is noodzakelijk en dieetwensen dienen van tevoren te worden doorgegeven. Reserveren kan via deze link of via sales@surfenbeach.nl.

Wijzigingen kunnen tot 48 uur voor aanvang van de reservering doorgegeven worden.
Als u binnen 48 uur voor aanvang van de reservering wijzigingen doorgeeft dan kunnen hier kosten aan verbonden zijn.

Vraag informatie aan