Wildavond
Wo 23 oktober
Do 31 oktober
Vr 8 november
Za 16 november
Do 28 november
4 gangen wildmenu met amuse incl. welkomstdrankje - € 67,50 p.p.
Amuse
- Paté van fazant | Terschellinger cranberries
Voorgerecht
- Trio van wild - Gerookte eendenborst met salade van rode kool | sandwich van hertencarpaccio | cappuccino van bospaddenstoelen
Tussengerecht
- Rollade van wildzwijn - Zuurkool | mosterd | vinaigrette
Hoofdgerecht
- Hertenbiefstuk - Creme van pastinaak | witlof | eigen jus
Dessert
- De Gieser Wildeman - In dessertwijn gegaard | witte chocolade
Overig:
- Uitsluitend op reservering uiterlijk 48 uur van te voren, bij voorkeur onder vermelding van Wildavond
- Overige drank/extra's op nacalculatie
- Dieetwensen a.u.b. bij de reserveringen vermelden
- Gehele tafel (vanaf 18 jaar) doet mee met het wildmenu
Hertenbiefstuk - Creme van pastinaak | witlof | eigen jus