tafel reserveren
  • boulevard zeezijde 9
  • 2225 BB Katwijk aan zee
  • 071 40 165 63
Tegenover boulevard 34 tafel reserveren

Verhuur

Indien u een dagje op het strand doorbrengt en u geen zin heeft in het gesleep van uw eigen spullen dan kunt u bij ons in de maanden, juni tm augustus bij strandweer het volgende huren;
Windscherm met 2 ligbedden en een parasol
Dit is niet vooraf te reserveren.

Seizoenscabines
Wij verhuren strandcabines inclusief 2 ligstoelen en een windscherm per seizoen (juni, juli en augustus).
U heeft dan uw eigen stukje strand in Katwijk tot uw beschikking. Informatie, vragen of wijzingen gaan uitsluitend via administratie@surfenbeach.nl

Seizoen 2022
Alle cabine huurders konden een hamer ophalen in het strandpaviljoen zodat er zelf zorg kan worden dragen of het zeiltje links, rechts of niet uit wilt gebruiken.

Seizoen 2023
Dit jaar hebben wij de stoelen bij de cabines voorzien van een ketting zodat er geen stoelen meer worden "geleend" van de buurman. Het sleuteltje kan vanaf donderdag 18 mei 2023 worden opgehaald bij het strandpaviljoen onder vermelding van naam waar de cabine op gereserveerd is en het cabine nummer.

Seizoen 2024
Op dit moment zijn alle cabines voor 2023 verhuurd. Mocht u op de wachtlijst voor 2024 willen komen dan kunt u mailen naar administratie@surfenbeach.nl. Wij zijn hierbij afhankelijk van strandcabines die vrijkomen.
De seizoensfacturen voor 2024 worden per mail, en indien geen mailadres bekend per post verstuurd naar de huurders. Dit zal vanaf begin maart worden verstuurd. Check hiervoor aub ook uw spam.
Opzeggingen ontvangen wij graag schriftelijk uiterlijk voor 1 februari 2024.

Wij wensen u een mooi strandseizoen toe!!!

 

 

Vraag informatie aan