tafel reserveren
  • boulevard zeezijde 9
  • 2225 BB Katwijk aan zee
  • 071 40 165 63
Tegenover boulevard 34 tafel reserveren

Verhuur

Indien u een dagje op het strand doorbrengt en u geen zin heeft in het gesleep van uw eigen spullen dan kunt u bij ons in de maanden, juni tm augustus bij strandweer het volgende huren;
Windscherm met 2 ligbedden en een parasol
Dit is niet vooraf te reserveren.

Seizoenscabines
Wij verhuren strandcabines inclusief 2 ligstoelen en een windscherm per seizoen (juni, juli en augustus).
U heeft dan uw eigen stukje strand in Katwijk tot uw beschikking. Informatie, vragen of wijzingen gaan uitsluitend via administratie@surfenbeach.nl

Seizoen 2022
Alle cabine huurders konden een hamer ophalen in het strandpaviljoen zodat er zelf zorg kan worden dragen of het zeiltje links, rechts of niet uit wilt gebruiken.

Seizoen 2023
Dit jaar hebben wij de stoelen bij de cabines voorzien van een ketting met slotje om vandalisme en diefstal te voorkomen. 

Seizoen 2024
We zijn alweer bezig met de voorbereidingen. Surf en Beach zal zorgen dat er een kettinkje met slot om de Surf en Beach stoelen zit. Mocht u het sleuteltje nog hebben dan kunt u deze gewoon weer gebruiken.
Anders kunt u rond half mei 2024 een sleuteltje ophalen bij het strandpaviljoen onder vermelding van naam waar de cabine op gereserveerd is en het cabine nummer.
Wij zullen de up to date info hier op een later moment nog communiceren. Leest u aub ook goed te huurvoorwaarden door die met de factuur verstuurd worden.

Wachtlijst strandcabines
Op dit moment zijn er nog enkele seizoenscabines beschikbaar voor 2024 en zijn wij bezig met het contacten van personen van de wachtlijst 2024. Mocht u ook op de wachtlijst voor 2024 willen komen dan kunt u mailen naar administratie@surfenbeach.nl. Wij zijn hierbij afhankelijk van strandcabines die vrijkomen.
De seizoensfacturen voor 2024 zijn eind februari per mail, en indien geen mailadres bekend per post verstuurd naar de huurders. Check hiervoor aub ook uw spam.
Opzeggingen voor seizoen 2024ontvangen wij graag schriftelijk uiterlijk voor 1 januari 2025.

Wij wensen u een mooi strandseizoen toe!!!

 

 

Vraag informatie aan